Így kezdtem el online vállalkozni, szakértelem nélkül

Kategória: Csakennyikell napról napra | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Mi van akkor, ha valaki nem továbbfejleszteni vagy csiszolgatni akarja az üzletét, hanem egyszerűen el akar indulni valahogyan az online kereskedelem világában? Van erre valami tuti módszer, amivel megalapozhatja a teljes online vállalkozását?

 

Így kezdtem el online vállalkozni, szakértelem nélkül

 

Azt gyanítom, te is tudod milyen érzés az, amikor kapsz egy csomó szuper ötletet azzal kapcsolatban, hogyan tudnál még kiválóbbá tenni egy valahogyan már működő rendszert, hogyan tudnál még többet eladni abból, amit már jó sokan megvettek vagy mi a teendő akkor, ha újra el akarsz adni a vevőidnek, mégis te arra lennél kíváncsi, hogy mi van akkor, ha te ott tartasz, hogy az első termékedet akarod eladni vagy még terméked sincsen. Arra meg nem kapsz választ.

Gondolod magadban, hogy „hú mennyi hasznos infó, tök szuper, majd elteszem későbbre, amikor már elkezdett menni a szekér”. Oké, de addig hogyan juss el?

 

Valahogy úgy érzem, hogy rengeteg képzés szól arról, hogyan csináld jobban az üzletedet, hogyan tudsz még több pénzt csinálni. Frankón megmondják, hogy mi a profi és biztosan úgy is van, ahogy mondják.

A legtöbb helyen lehet még finomítani a rendszereken, befoltozni a lyukakat és még egy új lendületet adni a vállalkozásnak. Ez is biztos.

 

Tök jó dolgokat lehet megtanulni egy-egy előadáson akár online, akár offline keretek között, viszont szinte minden arról szól, hogy már valahol egyszer elbuktál, valamit rosszul csinálsz, még nagyobbra akarsz nőni, de a lényeg, hogy már van egy csomó minden a kezedben, amiket max át kell alakítani.

Oké! Ez tök jó. Nincs olyan rakott szekér, amire ne férne legalább még egy vellával.

 

Ha érdekel az online vállalkozás, akkor  hasznos információkért iratkozz fel a hírlevelemre 

 

Na de mi van akkor, ha még szekered sincs?

Ott állsz egy termékkel a kezedben, tudod, hogy el kellene adni belőle jó sokat, csak fogalmad nincsen, hogy állj neki. Viszont a jövődben már nagyon bizakodó vagy, mert egy csomó tanfolyamot láttál már, vagy láthatsz bárhol arról, hogyan lesz még szuperebb az üzleted. Hurrá!

Csak nem biztos, hogy neked most erre van szükséged.

 

Így kezdtem el online vállalkozni, szakértelem nélkül

 

Milyen lenne úgy elkezdeni online vállalkozni, hogy valaki pontosan elmondja és meg is mutatja neked, mi az első lépés, aztán a második, a harmadik és így tovább egészen addig, amíg felépül a működő értékesítési rendszered?

Lenne értelme egy olyan képzésnek, ami lerakja a működő online értékesítés alapjait, ami önmagában egy kiváló rendszer és erre a gránitra építkezve bármilyen más tanfolyamot aranyra válthatnál, mert tovább tökéletesíthetnéd a már működő rendszeredet?

Hasznát tudnád venni egy ilyen tudásnak?

 

Pontosan erről szól a Csak Ennyi Kell kihívás. A legelső lépéstől tanítja meg neked és csináltatja meg veled azokat a szükséges dolgokat, amiknek a végeredménye egy automatizáltan működő online értékesítési rendszer.

Ez nem egy ördögtől való dolog és nem kell hozzá programozó vagy valami speciális szakértelem. Egyszerű, egymásra épülő dolgok sorozata az egész, amiket pontosan elmagyaráznak és megmutatnak a gyakorlatban.

 

Így kezdtem el online vállalkozni, szakértelem nélkül

 

Nekem hosszú időn keresztül az volt a legnagyobb kihívásom, hogy nem tudtam a sok tanfolyamon tanult információt a gyakorlatba átültetni, mert még nem tartottam ott, hogy tudjam mire alkalmazni. Nekem az elindulás, az első lépések voltak a legnehezebbek.

Ezt én is ezzel a kihívással tanultam meg. Innentől már pontosan látom, hogy csak az ember elhivatottságán, tenni akarásán múlik, hogy mennyire csiszolja a lehető legjobbra a folyamatait és mennyi munkát tesz bele gyakorlás révén egyes részekbe.

 

Sokszor még ez sem kell hozzá, hiszen egy csomó mindent ki lehet szervezni nagyon jó feltételekkel. Erről is sokat hallottam korábban, csak nem tudtam, mégis mit szervezhetnék ki, meg miből, hiszen még nem volt semmi a kezemben.

A hatékony munkavégzéshez, akár te csinálod, akár delegálod a feladatokat, szükséges az, hogy átlásd az egész folyamatot. Ez így fog működni.

Sajnos gyakran nem ez a jellemző.

A legtöbben elköltenek egy rakás pénzt, hogy gyönyörű legyen a honlapjuk és az is lesz. Biztosan. Csak sokszor azt nem mondja el nekik senki, hogy a honlap nem fog eladni és az messze nem az elsődleges prioritás egy rendszerben, hogy a honlap gyönyörű legyen, mint egy álom.

Ami elad, az egy jó ajánlat. Ez az, amit létre kell hozni és el kell juttatni az embereknek.

 

Hogy hogyan készíts ellenállhatatlan ajánlatot? Hogyan juttasd el az emberekhez? Hogyan építsd be egy automatizált rendszerbe? Egyáltalán hogyan építsd fel ezt a rendszert és mitől fog az működni?

Ezekre és még sok másra kapsz válaszokat és gyakorlati feladatokat, sőt, komplett megvalósítási tervet a Csak Ennyi Kell kihívásban.

Azt hiszem, egyre aktuálisabb a dolog, hogy mindenki jelen legyen az online piactereken, ezt talán mondanom sem kell.

És ha már így van, akkor miért ne tanulnál bele ebbe a világba a valaha volt legegyszerűbb módon?

 

Ha érdekel, hogy mi történt a kihívásban napról napra, akkor iratkozz fel a hírlevelemre ! Nem mindent fogsz megtalálni a blogon, ráadásul még egy meglepetés BÓNUSZ is vár rád a kihívással kapcsolatban, ha feliratkozol.

Bővebb infót itt találsz a kihívásról: 

 

Bármi kérdésed, észrevételed van, lépj velem kapcsolatba  vagy akár a Facebook oldalamon! És ha már ott jársz, kattints a LIKE-ra, ha tetszenek az írásaim!

Köszi, hogy itt voltál ma is! :)

#csakennyikell #nemcsakmese

Szép napot! :)

 

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : csek, csakennyikell, csak ennyi kell, vélemény, tapasztalat, nemcsakmese, online vállalkozás, alapok, kezdő vállalkozó

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket:


Szerző

Kapcsolódó cikkeink:

 

.

 

 

Címkék

Friss Hírek

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.