Hogyan függ egymástól a hirdetés és a rendszer?

Kategória: Csakennyikell napról napra | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Abban hiszek, hogy akkor lehetsz igazán jó, ha a legjobbaktól tanulsz. Én ezt tettem a múlt héten is, amikor részt vettem egy képzésen, ami a hirdetési stratégiákról szólt. Nem taktika és módszertan, hanem stratégia. Olyan, mint egy franchise mögött megbújó rendszer. Ez a lelke mindennek, ettől hatékony.

Azt hiszem, Vicsai Gábort nem kell bemutatnom senkinek, aki foglalkozott már marketinggel Magyarországon. Ha szabad így fogalmaznom, akkor azt mondanám, hogy ő a Facebook és Instagram hirdetések pápája kicsiny hazánkban.

 

Hogyan függ egymástól a hirdetés és a rendszer?

 

Korábban is rendeltem már tőle egy magazin formátumú könyvet, az Elképesztő marketing eredményeket, bár akkor még nem Vicsai Gábor személye miatt, hanem egyszerűen tetszett a könyv bemutatása és érdekelt, hogyan érhetek el én is elképesztő eredményeket.

Be kell ismernem, elsőre nem sok hasznát vettem, mert nem értettem a rendszerek kivitelezéséhez. Mióta megcsináltam Bártfai Balázsnál a Csak Ennyi Kell kihívást és részt vettem a hirdetési kurzuson, egyszerre baromi hasznos lett az egész iromány.

 

Tanulj a legjobbaktól!

Ehhez azonban kellett az is, hogy mind a rendszerépítést, mind pedig a reklámstratégiát a legjobbaktól tanuljam, így nem lett semmi zavar a fejemben.

Miért lenne egyáltalán zavar a fejemben, ha az egyik részét profitól, a másikat kóklertől tanulom meg?

Egyszerűen azért, mert a rendszerépítésnek és a hirdetési stratégiának van közös keresztmetszete. Mégpedig maga a rendszer, mert az a stratégia része és Vicsai Gábor is megmondta, hogy a fantasztikus hirdetésekkel sem mész sokra, ha a rendszered, ahová a hirdetés után kerül az érdeklődő, nem a megfelelő módon fan felépítve és feltöltve tartalmakkal.

 

Ebből rögtön le is vonhatunk egy FONTOS KÖVETKEZTETÉST.

Ha mással csináltatod a reklámkampányodat és nem akarja látni a rendszeredet, akkor kókler vagy csak nem érdekli, hogy keresel-e pénzt a kampánnyal. Csak az érdekli, hogy jól teljesítsenek a reklámok.

 

Hogyan függ egymástól a hirdetés és a rendszer?

 

Egyik a másik nélkül semmi

Önmagában azonban a reklám, semmit sem ér, ha nem áll összhangban egy mögötte lévő jól felépített rendszerrel. Csak egy egyszerű példa: Ha összeraksz egy olyan reklámot, ami annyira hívogató, hogy szinte mindenki rákattint, de ahova a reklámfelületről átkerülnek az érdeklődők pocsék, akkor hiába teljesít jól a reklámod átkattintási szempontból, az eredmény csak egy csomó elégetett pénz lesz.

Persze ez fordítva is igaz. Ha nem vagy képes forgalmat terelni a rendszeredbe, akkor legyen az bármilyen jól felépítve csak olyan lesz, mint egy csúcsszuper pláza a lakott területektől messze a sivatag közepén. Lehet, hogy néha arra jár valaki, de abból nem fogsz megélni.

 

Szóval egyik nincsen a másik nélkül. Baromi szerencsésnek érzem magam, mert két elképesztő tudással bíró embertől tanulhattam meg (nyilvánvalóan még nem mindent) a rendszerépítést és a hirdetési stratégiákat.

Bártfai Balázs az automatizált rendszerekben zseni és arra helyezi a hangsúlyt az oktatás során, Vicsai Gábor pedig a hirdetésekben zseni és nála azon van a fókusz. Azonban mindketten foglalkoznak a másik területével is a képzéseiken, csak nem olyan részletességgel.

Azt gondolom, ha valaki Vicsai Gábornál megtanulja a hirdetések stratégiáját és Bártfai Balázsnál az automatizált rendszerépítést, és persze követi a tanultakat, akkor nem csalódhat az eredmények láttán.

 

Bövebb infó

Bártfai Balázs egyedülálló automatizált értékesítési rendszereket építő kurzusa a Csak Ennyi Kell kihívás, rövidesen ismét elindul egy újabb csoporttal.

Előtte azonban lesz egy INGYENES ONLINE ELŐADÁSA is, amiből önmagában rengeteget tanulhatsz.

Én tapasztalatból mondom, hogy ajánlom mindkettőt figyelmedbe. Bővebb infókat itt lejjebb találsz mindegyikről.

A világ az online értékesítés irányába tart. Ne maradj le Te se!

INGYENES ELŐADÁS ONLINE ÉRTÉKESÍTÉSRŐL: Információkért kattints IDE!

CSAK ENNYI KELL KIHÍVÁS PROGRAM: Információkért kattints IDE!

EXTRA KEDVEZMÉNY A CSAK ENNYI KELL KIHÍVÁSHOZ: A kuponodért kattints IDE!

 

Remélem tudtam hasznosítható információval szolgálni!

További szép napot!
#csakennyikell #nemcsakmese

Üdv.:
Hajnal Laci - Mese
https://nemcsakmese.hu
https://csek.nemcsakmese.hu

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : csakennyikell, csak ennyi kell, nemcsakmese, marketing, online marketing, hirdetés, rendszer, automatizált, bártfai balázs, vicsai gábor

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket:


Szerző

Kapcsolódó cikkeink:

 

.

 

 

Címkék

Friss Hírek

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.