Csakennyikell 7. hét 1. nap beszámoló

Kategória: Csakennyikell napról napra | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Akár 1 milliót is megkereshetsz havonta pluszban a kihívással.

Ez a Csak Ennyi Kell kihívás utolsó hete. Ez már csak azokat érinti, akik részt akarnak venni a kihívás partnerprogramjában. Erről nem írtam napi beszámolót, mert nem az újdonságokon van a hangsúly, hanem azon, hogyan ajánlhatjuk ezt a képzést a tanultak felhasználásával.

 

Csakennyikell 7. hét 1. nap beszámoló

 

Elképesztő heteken vagyunk túl. Nem tudom tanultam e valaha ennyi új hasznos dolgot ilyen rövid idő alatt. Őszintén mondom, hogy olyan eszköz került ezáltal a kezembe, amit ha a tanultak szerint használok, akkor stabil alapokra helyezhetem a jövőmet.

Ezen felül, most lehetőséget kapunk Balázstól, visszakeresni azt a pénzt, amit ebbe a programba fektettünk és még sokkal többet is. Ezen a héten végigmegyünk azon a folyamaton, amivel sikeresen ajánlhatjuk másoknak a kihívást, és minden egyes ember után, aki a partneri linkünkön keresztül csatlakozik a kihíváshoz, 45.000 forint jutalékot kapunk. Így néhány ember ajánlásával már bőven meg is térült a tanfolyamba fektetett összeg. Ha meg alkalmazod az itt megszerzett tudást, abszolút reálisnak mondható a havi 1 milliós jutalék is.

 

Szerintem ez több mint nagylelkű, pláne annak tudatában, hogy mennyi munkája van ebben Balázsnak. Minden tiszteletem az övé, mert jóval többet kaptam, mint vártam és látatlanban is aláírnám, hogy a többiek is egyetértenek velem.

Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy miért csatlakoznának rajtunk keresztül az emberek a kihíváshoz, mikor ebben a képzésben Balázs a szaktekintély?

Erre több nyomós érvet is tudok mondani, azonban az első is elég lesz mindenkinek úgy gondolom.

 

Aki elvégzi a kihívást és tovább ajánlja másoknak, önhatalmúlag adhat bárkinek 15.000 forint kedvezményt a képzés árából. Ezt kizárólag a partnerprogramban résztvevők tehetik meg, Balázs nem.

Szóval akár rajtam keresztül is csatlakozhatsz a kihíváshoz. A kedvezményért semmi mást nem kell tenned, csak feliratkozni a hírlevelemre, hogy további hasznos tapasztalatokat, tartalmakat küldhessek neked.

Ha esetleg kacérkodsz a gondolattal, hogy jelentkezel, de még bizonytalan vagy, hogy hasznos lehet-e neked ez a kihívás, nyugodtan kérdezz tőlem az info@nemcsakmese.hu email címen!

 

Igazából a partnerprogram csak egy szuper extra bónusz a kihívás mellé, de nélküle is megkaptam, amiért idejöttem. Egy olyan azonnal alkalmazható gyakorlatias tudást, amit mostantól életem végéig bármikor alkalmazhatok, csiszolgathatok arra, hogy megteremtsem magamnak a vágyott életemet.

 

Most próbálom felidézni, hogyan is terveztem a jövőmet a kihívás előtt. Igazából benne voltam egy megszokott kerékvágásban, aztán jött a vírus. Gondoltam, jó lesz egy kis lazítás otthon. Pár hét múlva kaptam egy telefont, hogy már nem kell visszamennem dolgozni. És nem azért mert nyugdíjaztak.

Na mondom, akkor most van időm kitalálni, mihez kezdjek magammal. 3 nappal később jött Balázstól egy email a kihívásról. Átnéztem az elejétől a végéig az ajánlatát. Baromira tetszett, mégsem döntöttem azonnal. Nem is értem miért, hiszen minden meg volt benne, amit kerestem.

 

A következők voltak az elvárásaim:

  • Sok pénzt akarok keresni és ezért nem akarok látástól vakulásig dolgozni.
  • Nem félek a kemény munkától, ha van értelme, és az egyszeri energiabefektetésem folyamatosan újra és újra megtérül, így nem lesz felső korlátja a lehetséges bevételeimnek.
  • Nem rendelkezem olyan forradalmi ismeretekkel, ami bármely piacot is megváltoztatna, így egy kipróbált működő dologra van szükségem.
  • Jelenleg nem tudok előrukkolni olyan exluzív dologgal, amiért akármilyen pofátlan összeget elkérhetek, így az egyszerű dolgokra koncentrálok, amiket sok emberhez akarok eljuttatni.
  • Még nem áll rendelkezésemre a világ összes pénze, ezért kis összegből elindítható dologra van szükségem.
  • Kifejezetten türelmes embernek tartom magam, viszont az alkalmazotti létből már nagyon elegem van, ezért a lehető leggyorsabban pénzt akarok keresni az új vállalkozásommal.
  • Semmi kedvem átképezni magam 10 OKJ-s tanfolyamon vagy egyéb kurzusokon, szóval valami nagyon gyakorlatias, gyorsan alkalmazható ismeretre, eszközre van szükségem.
  • Mindennek a tetejébe nem akarok elköltözni sehová, hogy jobb eséllyel működhessen a vállalkozásom.

 

 Ezeket még megfejelte a tanfolyam azzal, hogy egy olyan aktuális tudást kínált, amivel igen-igen kevesen rendelkeznek, szinte senki.

Na ez aztán az ütős ajánlat! Mégis egyfajta bénultság volt rajtam.

Miért van az, hogy sokan találkoznak a nagy „Ő”-vel és lemerevednek. Nem szólnak egy szót sem, nem csinálnak semmit, aztán életük végéig felemlegetik azt a pillanatot, hogy mi lett volna ha!

 

Csakennyikell 7. hét 1. nap beszámoló

 

Na nekem ez jutott eszembe. Nem akartam és nem is akarok olyan dolgokat az életemben, amikre később úgy emlékszek vissza, hogy „De jó lett volna ha…!”.

Azóta tudom, hogy életem legjobb döntéseinek egyike, hogy jelentkeztem és most itt vagyok, felvértezve egy csomó olyan információval és gyakorlati tudással, amik által már tényleg csak rajtam múlik, mekkora szeletet vágok le magamnak az élet tortájából.

 

Köszönöm Bártfai Balázs!

 

Ha érdekel, hogy mi történt eddig vagy mi jön még ez után, akkor iratkozz fel a hírlevelemre ! Nem mindent fogsz megtalálni a blogon.

Bővebb infót itt találsz a kihívásról: 

 

Bármi kérdésed, észrevételed van, lépj velem kapcsolatba  vagy akár a Facebook oldalamon! És ha már ott jársz, kattints a LIKE-ra, ha tetszenek az írásaim!

Köszi, hogy itt voltál ma is! :)

Szép napot! :)

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : csek, csakennyikell vélemény, csakennyikell tapasztalat, csakennyikell, csak ennyi kell, online vállalkozás, marketing, köszönet, Bártfai Balázs

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket:


Szerző

Kapcsolódó cikkeink:

 

.

 

 

Címkék

Friss Hírek

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.