Csakennyikell 5. hét 3. nap beszámoló

Kategória: Csakennyikell napról napra | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Hogyan hirdess ingyen? Ez egy igazán jó kérdés. Elsőre azt mondanám, hogy sehogyan, hiszen semmi sincs ingyen, csak van, amiért nem pénzzel fizetsz.

 

Csakennyikell 5. hét 3. nap beszámoló

 

És ez így is van. Ha nem akarod a pénzedet fordítani hirdetésre, vagy egyszerűen csak nincs pénzed hirdetni, akkor sincs veszve semmi, csak melósabb lesz az egész és rá kell szánnod a megfelelő mennyiségű időt. Hogy mennyit? Azt nem lehet megmondani. Sok mindentől függ. De senki sem mondta, hogy vállalkozni könnyű. Én sem, csak azt, hogy meg lehet tanulni és érdemes is.

Vissza kell utalnom a hétfői témánkra, amikor is azzal foglalkoztunk a kihívásban, hogy hogyan generálj forgalmat az oldaladra. Ugyan úgy kell hirdetned magad ha nem akarsz pénzt fordítani rá.

 

Jelen kell lenned. A számodra releváns csoportokba lépj be, iratkozz fel azokra a hírlevelekre, amiken hasznos és a termékedhez kapcsolódó tartalmak vannak, kövess olyan embereket, akik segíthetnek a céljaid elérésében.

Minden felületen, ahol jelen vagy, légy aktív! Írj értékes kommenteket, válaszolj mindenkinek, aki reagál! Légy segítőkész.

A hozzászólások szinte mindenhol adottak. Weboldalakon, blogokon, közösségi médiában mindenhol, fórumokon, szóval rengeteg a lehetőség felhívni magadra a figyelmet.

Ha esetleg még nem tetted, iratkozz fel a hírlevelemre, hogymegkapj minden érdekes tartalmat!

Ahol kommentelsz, ott mindenhol regisztrálj, mert a legtöbbször lehetőséged van a profilodban megadni egy internetes elérhetőséget. Ha így van, add meg az OPT IN oldalad webcímét, így ha valakinek tetszik a kommented vagy valamiért felfigyel rád és rákattint a nevedre, akkor akár el is juthat az oldaladra.

Sok helyen a Facebook beépített kommentszekciója jelenik meg az írások alatt. Ilyenkor ha több profillal vagy jelen a Face-en, akkor kiválaszthatod, melyikkel írod a hozzászólást. Én javasolom,hogy a saját neved álljon ott, mert az sokkal inkább bizalmat ébreszt az emberekben.

Ebből következik, hogy a facebookos profilodat is ki kell rendesen töltened. Mindenképp ad meg webes elérhetőségnek a feliratkozási oldaladat! A bemutatkozásnál írd le, mivel foglalkozol és ott is tüntesd fel az oldaladat! A további információnál dettó.

Ez igaz minden egyes profilodra, ami csak létezik.

 

Aztán a borítóképedre is írd ki a weboldalad címét. Ha esetleg túl hosszú, akkor rövidítsd le. Ebben segít a https://bitly.com/oldal ingyenesen, csak regisztrálni kell. A borítóképedet pedig megszerkesztheted a Canva borítókép szerkesztőjével szintén ingyen. A facebookos vagy a Google fiókoddal beléphetsz.

Ezeken kívül, ha valaki sokat tud neked segíteni azzal, hogy megjelentet téged a felületein, keresd meg egy ajánlattal. Találd ki, hogy mit kínálhatsz te neki, ami hasznos számára. Legyen neki is előnyös, hogy segít neked.

Gondolkozz el azon, hogy mit adhatsz neki te, amiben te jó vagy, vagy amid van és neki nincs vagy nem olyan egyszerűen hozzáférhető. Meg kell mutatnod az ajánlatod értékét. Például írhatsz róla egy cikket, amit ajánlhatsz neki, hogy tegye ki az oldalára. Készíthetsz vele egy interjúl. Azt biztosan felteszi a felületeire. Csinálhatsz olyan kutatásokat, amik szerinted érdekelni fogják, és odaadod neki, hogy publikálja, csak tüntesse fel a forrást, vagyis téged.

 

Csakennyikell 5. hét 3. nap beszámoló

 

Keresd meg a lehető legtöbb embert az ajánlatoddal és ne add fel. Ha senkinél sem érsz el sikert, akkor kezd elölről, csak csiszolj kicsit az ajánlatodon!

Igen. Ez nagy munka, de elárulok egy titkot. Ha van pénzed hirdetni, akkor sem tudod ezt elspórolni. Mindenképp csak profitálsz belőle, ha már elismert oldalakon jelensz meg és ott látják az emberek, hogy hasznos tagja vagy a csoportnak.

Hát hajrá! Kezdd el szorgalmasan követni azokat, akik segíthetnek neked! Légy aktív és hasznos! Előbb vagy utóbb rád fognak nézni az emberek, mert elkezded érdekelni őket.

Sok sikert és kitartás!!!

 

Ha érdekel, hogy mi történt eddig vagy mi jön még ez után a kihívásban, akkor iratkozz fel a hírlevelemre ! Nem mindent fogsz megtalálni a blogon.

Bővebb infót itt találsz a kihívásról: 

 

Bármi kérdésed, észrevételed van, lépj velem kapcsolatba  vagy akár a Facebook oldalamon! És ha már ott jársz, kattints a LIKE-ra, ha tetszenek az írásaim!

Köszi, hogy itt voltál ma is! :)

Szép napot! :)

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : hirdetés, csek, csak ennyi kell, csakennyikell vélemény, csakennyikell tapasztalat, csakennyikell, marketing, ingyen hirdetés

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket:


Szerző

Kapcsolódó cikkeink:

 

.

 

 

Címkék

Friss Hírek

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.