Csakennyikell 4. hét 6. nap beszámoló

Kategória: Csakennyikell napról napra | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Eltértünk a megszokott rutintól és kivételesen szombatra is jutott feladat. Ma összekapcsoltuk a SalesForm rendszert azzal a sok mindennel, amit az előző napokban raktunk össze.

Akármennyire is a SalesForm az egész rendszernek a lelke, azt a legegyszerűbb beállítani. Baromi egyszerű. Tényleg. Ehhez nem kell szakember.

 

Csakennyikell 4. hét 6. nap beszámoló

 

Viszont ha valaki egyedül állna neki az automatizálásnak segítség és szakértelem nélkül, akkor a többi rendszerrel már akadhatnak gondjai.

Igazából, ha megmutatják már semmi sem annyira komplikált, de rengeteg kis apróságot kell logikailag a megfelelő módon összerakni. Ha adhatok egy tippet annak, aki nem szokta átlátni fejben a hosszabb folyamatokat, az rajzolja le magának, hogy épül fel a rendszere és kész. Az alapján már sima ügy lesz, ha tudod, mit hogyan csinálj.

Valóban úgy gondolom, hogy bárki képes rá, hogy összerakjon automatizált értékesítési rendszereket, de rengeteg időt és fejfájást takarít meg, aki benevez erre a kihívásra.

 

Iratkozz fel a hírlevelemre, és tuti nem maradsz le a következő felvonásról.

Miközben írom a mai nap történéseit, tartottam fél óra szünetet és megnéztem, ahogy a SpaceX kilőtte első embereket is szállító rakétáját az űrbe. A hordozó rakéta már landolt is, a srácok meg már kb. 20 machhal (a hangsebesség 20-szorosával) várják, hogy találkozzanak a Nemzetközi Űrállomással. Ugye, hogy ez tök király? :D

Itt ki is próbálhatod, hogy milyen lehet egy űrkapszulával dokkolni az űrállomásra. !

 

 

Szóval nem csak mi üzemeltünk ma be komoly rendszereket. Imádom látni, ahogy apró alkatrészek állnak össze egy nagy egésszé és kezdenek el egymással együttműködésben dolgozni, hogy valami szuper dolgot hozzanak létre. Emberek zsenialitása rejlik mindegyik mögött, de ahogy az űrrakétára is kellenek, akik irányítják, az automatizált folyamatokhoz is kellenek vállalkozó szellemű emberek, akik megtöltik értékkel és útjára engedik.

 

Legyen ez a végszó mára! Holnap tutira pihenünk, így hétfőn jövök a legfrissebb fejleményekkel.

 

Ha érdekel, hogy mi történt eddig vagy mi jön még ez után a kihívásban, akkor iratkozz fel a hírlevelemre ! Nem mindent fogsz megtalálni a blogon.

Bővebb infót itt találsz a kihívásról: 

 

Bármi kérdésed, észrevételed van, lépj velem kapcsolatba  vagy akár a Facebook oldalamon! És ha már ott jársz, kattints a LIKE-ra, ha tetszenek az írásaim!

Köszi, hogy itt voltál ma is! :)

Szép napot! :)

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : csek, csakennyikell vélemény, csakennyikell tapasztalat, csakennyikell, salesform, space x, automatizálás, automatizált értékesítés, marketing, online vállalkozás

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket:


Szerző

Kapcsolódó cikkeink:

 

.

 

 

Címkék

Friss Hírek

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.