Csak ennyi kell kihívás tapasztalatok

Kategória: Csakennyikell napról napra | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Tudom milyen, amikor egyszerűen csak jobban akarsz élni, élvezni az életet, mert tudod, hogy megérdemled. Ez jár neked.

Egyszerű dolgokra vágytam. Több pénzre és sok szabadidőre. Engem ez vezetett a Csak Ennyi Kell kihíváshoz. Ez az én történetem.

 

Csak ennyi kell kihívás tapasztalatok

 

Egy dologban voltam biztos egész életemben, mióta csak az eszemet tudom. Pontosabban egy valamit nem tudtam soha elképzelni, mégpedig azt, hogy korlátok között éljek.

Egészen kicsi koromtól kezdve meg volt bennem az az érzés, hogy én az életben azt fogom csinálni, amit akarok, akkor, amikor csak akarom. 

Aztán felnőttem és elindultam a céltalan munkavégzés útján, ahol megjártam jó pár munkahelyet, próbáltam a saját lábamra is állni több-kevesebb sikerrel. Mondhatni sok hűhó semmiért.


 

Csak a húszas éveim végén ismertem fel azt, hogy nem tartok semerre, pláne nem az igazán szabad élet felé, pedig valóban keményen és szorgalmasan dolgoztam mindig. Nem is értettem, hogy nekem miért nem jár az az élet, amit a gazdagok élnek, pedig látszólag ők kevesebbet dolgoznak. Borzalmasan messze jártam attól, hogy úgy éljek, ahogy mindig is elképzeltem, és ez őszintén rémisztő érzés volt.

Rájöttem, hogy meg kell változtatnom a gondolkodásmódomat, le kell gyűrnöm a fejembe programozott korlátozó hiedelmeket ahhoz, hogy igazán szabaddá válhassak.

 

Nem tudom te hogy vagy ezzel, de én nem érzem magamat addig igazán szabadnak, ameddig más dönti el helyettem, hogy mikor tarthatok szünetet, ehetem meg az ebédem, ihatok egy kávét vagy utazhatok el pihenni.

Ha hétköznap szeretnék egy görbe estét, akkor azt már nem tehetem meg a nyugdíjig, csak úgy, hogy másnap hulla fáradtan megyek dolgozni?

 

Csak ennyi kell kihívás tapasztalatok


Na neeeeeem! Nekem ebből elég.

Évekig tartott, mire eljutottam addig, hogy igazán a kezembe vegyem a sorsom, és megtegyem, amit kell a szabad életemhez. Rájöttem, hogy a gazdagok nem kevesebbet dolgoznak, csak okosabban teszik. Sokkal. Én is ezt akartam és tudtam, hogy ehhez vállalkoznom kell valamire.

Megfogalmaztam az elvárásaimat.


 

• Sok pénzt akarok keresni és ezért nem akarok látástól vakulásig dolgozni.

 

• Nem félek a kemény munkától, ha van értelme, és az egyszeri energiabefektetésem folyamatosan újra és újra megtérül, így nincs felső korlátja a lehetséges bevételeimnek.

 

• Nem rendelkezem olyan forradalmi ismeretekkel, ami bármely piacot is megváltoztatna, így egy kipróbált működő dologra van szükségem.

 

• Jelenleg nem tudok előrukkolni olyan exkluzív dologgal, amiért akármilyen pofátlan összeget elkérhetek, így az egyszerű dolgokra koncentrálok, amiket sok emberhez akarok eljuttatni.

 

• Még nem áll rendelkezésemre a világ összes pénze, ezért kis összegből elindítható dologra van szükségem.

 

• Kifejezetten türelmes embernek tartom magam, viszont az alkalmazotti létből már nagyon elegem van, ezért a lehető leggyorsabban pénzt akarok keresni az új vállalkozásommal.

 

• Semmi kedvem átképezni magam 10 OKJ-s tanfolyamon vagy egyéb kurzusokon, szóval valami nagyon gyakorlatias, gyorsan alkalmazható ismeretre, eszközre van szükségem.

 

• Mindennek a tetejébe nem akarok elköltözni sehová, hogy jobb eséllyel működhessen a vállalkozásom.


 


Ugye te is azt gondolod most, hogy jól hangzik ugyan, de van ilyen egyáltalán?

 

Biztosan ismered te is a sokat ígérő tanfolyamokat, amiktől elsőre talán fellelkesedsz, aztán szépen napról napra elmúlik ez az érzés és szinte nem marad semmi a kezedben. Valóban nem könnyű manapság igazán értékes képzéseket találni.

 

Szóval óriási elvárásokkal és rengeteg csalódással, vagy inkább tapasztalattal a hátam mögött indultam neki a 2020-as évnek.

Most próbálom felidézni, hogyan is terveztem az idei évet. Igazából benne voltam egy megszokott kerékvágásban, aztán jött a vírus. Gondoltam, jó lesz egy kis lazítás otthon. Pár hét múlva kaptam egy telefont, hogy már nem kell visszamennem dolgozni. Gondolom nem vagyok ezzel egyedül.

 

Na mondom, akkor most van időm kitalálni, mihez kezdjek magammal. 3 nappal később jött Bártfai Balázstól egy email a Csak Ennyi Kell kihívásról. Átnéztem az elejétől a végéig az ajánlatát. Baromira tetszett, mégsem döntöttem azonnal. Nem is értem miért, hiszen minden meg volt benne, amit kerestem.

Sőt! Még megfejelte az elvárásaimat azzal, hogy egy olyan aktuális tudást kínált, amivel igen-igen kevesen rendelkeznek ma Magyarországon, szinte senki.

 

Na, ez aztán az ütős ajánlat! Mégis egyfajta bénultság volt rajtam.

Miért van az, hogy sokan találkoznak a nagy „Ő”-vel és lemerevednek. Nem szólnak egy szót sem, nem csinálnak semmit, aztán életük végéig felemlegetik azt a pillanatot, hogy mi lett volna ha!

 

Csak ennyi kell kihívás tapasztalatok

 

 

Ekkor nekem ez jutott eszembe. Nem akartam és nem is akarok olyan dolgokat az életemben, amikre később úgy emlékszek vissza, hogy „De jó lett volna, ha…!”.

Azóta tudom, hogy életem legjobb döntéseinek egyike, hogy jelentkeztem és most itt vagyok, felvértezve egy csomó olyan információval és gyakorlati tudással, amik által már tényleg csak rajtam múlik, mekkora szeletet vágok le magamnak az élet tortájából.

Hosszú tervezgetés után végre vállalkozó lettem és egy igazán ütős dolog van a kezemben, amit már át is ültettem a gyakorlatba, és már a második automatizált értékesítési rendszeremen dolgozom. Sőt! Amikor ezt olvasod, akkor lehet már a harmadikon.

 

Ezúton is köszönöm Bártfai Balázsnak, hogy összerakta ezt a fantasztikus képzést!

 

Csak ennyi kell kihívás tapasztalatok

 

Ez a program neked is lehetőséget kínál arra, hogy a jövő vállalkozójává válj. Ha még nem vagy vállalkozó, de kacérkodsz a gondolattal vagy nem használsz automatizált rendszereket, akkor itt az ideje, hogy megismerkedj az automatizált értékesítéssel, mert erre tart a világ.

Persze megvárhatod azt az időszakot, amikor már mindenkinek kézenfekvő lesz, hogy önműködő rendszereket kell építeni, de szerintem a vállalkozás nem erről szól. Vállalkozóként érdemes a tömeg előtt járni legalább egy lépéssel. És kifizetődő is. ;-)

Nekem ezt jelenti vállalkozni.

Nézd meg, mit kínál neked a Csak Ennyi Kell kihívás és vedd igénybe a rajtam keresztül elérhető bónuszodat, a 15.000 forintos kedvezményt!

Ehhez nem kell mást tenned, mint IDE kattintva feliratkozni a hírlevelemre, vagy írj nekem az info@nemcsakmese.hu címre és elküldöm neked a linket, ami automatikusan érvényesíti a kedvezményedet.

 

Találkozzunk a kihívás zárt csoportjában és építsük meg együtt az első automatizált értékesítési rendszeredet!

További szép napot!
#csakennyikell
info@nemcsakmese.hu
www.facebook.com/nemcsakmese

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : csek, csakennyikell vélemény, csakennyikell tapasztalat, csakennyikell, csak ennyi kell, vélemény, tapasztalat

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket:


Szerző

Kapcsolódó cikkeink:

 

.

 

 

Címkék

Friss Hírek

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.