Az eszes vállalkozók automatizálnak

Kategória: Csakennyikell napról napra | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

A honlapod halott, ha nem képes eladni. Márpedig a honlapok nem adnak el. Csak olyanok, mint egy kirakat a világ bármely pontján.

 

Az eszes vállalkozók automatizálnak

 

Emlékszem, amikor elkezdtünk kávét értékesíteni egy barátommal Ausztriában. Gondoltam felfuttatom az üzletet és csináltam egy honlapot! Ki is tettük mindenhová a címét. Nem csak online reklámoztuk. Bekerült az egyik legolvasottabb napilapba is.

Aztán vártuk a csodát, ami természetesen elmaradt. Ez részben a rossz hirdetésnek, rossz stratégiának és részben annak volt köszönhető, hogy egy honlap nem képes eladni. Szóval a reklám drágább volt, mint amennyi pénzt hozott.

Na de akkor mi a megoldás ha nem az, hogy reklámozod a honlapodat?

Ami elad, az egy jó figyelemfelkeltés, jó sztori és egy ütős ajánlat.

Ezeket pedig egy jól felépített rendszerbe lehet integrálni. Ehhez azonban nem a honlapodra, hanem landing oldalakra van szükség, ahol az emberek nem tévednek el, és nem vesztegetnek sok időt feleslegesen, mint egy honlapon.

Hogy mi kell egy jól felépített rendszerhez? Csak kattints az alábbi linkre és már szemezgethetsz is a legkülönfélébb programok között, amikkel megépíthetsz magadnak egy rendelési automatizmust.

https://drive.google.com/file/d/12v-QcnKoNOODsB4NHjE_Kx3gJzNz0LGF/view?usp=sharing

 

Tudnod kell azonban, hogy hiába építesz meg egy működő rendszert, ha nem a megfelelő tartalommal töltöd fel.

Például hiába van egy jó ajánlatod, ha nem a célpiacodnak megfelelően kommunikálsz. Ha nem tudod, pontosan kiknek szól az ajánlatod és nekik mire van szükségük, akkor a legjobb ajánlat is süket fülekre talál.

Ehhez kapsz segítséget legközelebb.

Ha komolyan érdeklődsz az automatizált értékesítés iránt, legyél akár vállalkozó vagy csak vállalkozni vágyó, akkor ajánlom figyelmedbe a Csak Ennyi Kell kihívást. Tanulj meg minden fontos dolgot az önműködő értékesítési rendszerekről és építsd fel az első ilyen rendszeredet szakértői felügyelet mellett!

Bővebb infóért KATTINTS IDE!

Ha érdekel, hogy mi történt a kihívásban napról napra, akkor iratkozz fel a hírlevelemre ! Nem mindent fogsz megtalálni a blogon, ráadásul még egy meglepetés BÓNUSZ is vár rád a kihívással kapcsolatban, ha feliratkozol.

 

Bármi kérdésed, észrevételed van, lépj velem kapcsolatba  vagy akár a Facebook oldalamon! És ha már ott jársz, kattints a LIKE-ra, ha tetszenek az írásaim!

Köszi, hogy itt voltál ma is! :)
#csakennyikell 

Szép napot! :)

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : csek, csak ennyi kell, vélemény, tapasztalat, nemcsakmese, honlap, okos, vállalkozás, eszes

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket:


Szerző

Kapcsolódó cikkeink:

 

.

 

 

Címkék

Friss Hírek

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.